O nama

Stručnjaci za zdrav san, od A do Zzz

Hespo brend je fokusiran na poboljšanje kvaliteta spavanja. Verujemo da životni i poslovni uspesi započinju zdravim snom.

Kontaktirajte nas

Od glave do pete

Kažemo od glave do pete! Naši razvojni timovi kreiraju proizvode koji se prilagođavaju potrebama vašeg tela tokom spavanja.

Udobna soba

Koristeći najbolje materijale, proizvodimo sve što vašu sobu pretvara u oazu udobnosti - od dušeka do nameštaja.

I više od vrhunskog kvaliteta

Švedska kompanija Hilding Anders učinila je Hespo kvalitet prepoznatljivim širom sveta.

Najbolje za hotele

Naš kvalitet je prepoznat širom sveta kada smo postali deo međunarodne Hilding Anders grupe.

Svetski kvalitet

O našim dušecima sanjaju gosti najluksuznijih hotela u Hrvatskoj i svetu. Otkrijte naš hotelska ponuda.

Udobnost za najosetljivije

Posebno razvijenim programima opremamo bolničke ustanove, domove za stara lica i studentske domove.

Kako se obezbeđuje najudobniji san

Razvoj i proizvodnja

Naši stručnjaci dizajniraju proizvode za zdrav san na osnovu istraženih potreba spavača, odabirom optimalnih materijala i metoda proizvodnje. Vredni krojači, krojači, tapetari i stolari ideje pretvaraju u dela. Obraćamo pažnju na najsitnije detalje jer znamo da nam je za tvrd san potreban besprekoran komfor.


Testiramo kvalitet naših proizvoda u fabrici ili u Laboratoriju za spavanje, u saradnji sa švajcarskim AEH institutom.

Distribucija

Naš distributivni lanac ima zalihe robe za preko stotinu prodajnih mesta.


Transportni kapaciteti koje koristimo, kao i mreža partnera koji nas u tome podržavaju, čine sve da što pre uživate u zdravom snu na svom novom dušeku.

Saloni snova i veleprodaja

U Srbiji možete isprobati naše proizvode u salonu snova Hespo u TC Zmaj u Zemunu. Tamo vas čekaju stručnjaci za spavanje, koleginice i kolege koje kontinuirano uče o proizvodima koje stvaramo. Oni će vam pomoći da pronađete najbolje za vas i zajedno sa vama odabrati proizvod koji će vaše spavanje učiniti kao iz snova.


Naši veleprodajni stručnjaci će biti uz vas tokom procesa opremanja vašeg hotela, bolnice ili doma, pomažući vam da odaberete najbolji proizvod u okviru vašeg budžeta.

Misija i vizija

Saznajte više o našoj strategiji, našem procesu razvoja novih proizvoda i izvrsnosti u maloprodajnim i veleprodajnim kanalima

Hespo je deo švedske korporacije Hilding Anders, najvećeg evropskog i azijskog proizvođača kreveta i dušeka. Posebnost Hilding Andersa je individualni pristup svakom tržištu i njegovim potrebama i preferencijama.

Politika Hilding Anders doo je da konstantno gradi i unapređuje sistem kvaliteta i zaštite životne sredine i njegovo usklađivanje sa zahtevima i standardima kupaca ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Pročitajte više o ovoj temi u Politika kvaliteta i životne sredine.

Vesti

Pročitajte sve вести и савети