Carbon

7-zonski dušek kombinovan od 3D visco-elastične pene, profilisane Anthracit PU pene i profilisane HR pene.

51,895.00 RSD
Dostava za Beograd
2,000.00 RSD


Anti-stres dušek sa dve tvrdoće

Dve strane dušeka Carbon, obložene različitim materijalima nude maksimalnu udobnost koju mogu pružiti penasti materijali. Dušek ima sa jedne strane 3D memory penu koja pamti konture tela i savršeno mu se prilagođavaju. Sa druge strane se nalazi sloj HR pene koja obezbeđuje optimalnu potporu telu, san pun svežine i veću tvrdoću ležaja. Jezgro je izrađeno od anthracit PU pene.

Dve tvrdoće za udobnost u dvoje

Ako se par ne može složiti oko tvrdoće dušeka, predlažemo opremanje bračnog kreveta sa dva Carbon dušeka. Na taj način svako će moći da odabere stranu dušeka sa željenom tvrdoćom.

Sedam zona za bolju potporu

Kada su u pitanju bolni delovi tela, jezgro Carbon dušeka može najbolje da ublaži tegobe, jer je sačinjeno od 7-zona. Svaka zona posebno podupire glavu, vrat, ramena, torzo, kukove, sve do kolena i stopala.

Meditacija u toku sna

Navlaka od Carbon tkanine obogaćena je vlaknima koja sprečavaju nastanak statičkog elektriciteta, pa samim time i ne privlače prašinu i negativnu energiju iz okruženja.  

Karakteristike

Jezgro od profilisane HR pene

Jezgro je izrađeno od izuzetno prozračene i fleksibilne hladno livene pene oblikovane u sedam zona.

Slojevi od Anthracit PU pene

Inovativna poliuretanska pena znatno elastičnija i prozračenija od klasične PU pene

Visko-elastična pena

Pena razvijena za potrebe NASA, pamti konture tela, postajući mekanija tamo gde je telo toplije. To je od posebnog značaja kod opuštanja bolnih delova tela.

Sedam zona

Jezgro je oblikovano tako da optimalno podupire sedam ključnih zona tela – glavu, vrat, ramena, torzo, kukove, kolena i stopala.

Higijensko pakovanje

Dušek je zaštićen čvrstim najlon pakovanje, pa će u toku transporta ostati čist i netaknut.

Dušek 24 cm visine

Ukupna visina 24 cm

Navlaka od Carbon tkanine

Tkanina protkana karbonskim vlaknima sprečava nastanak statičkog elektriciteta, ne privlači prašinu i negativnu energiju iz okruženja. Lako se pere i postojana je.

Detalji