Pure Sleep

Dušek s džepičatim jezgrom obostrano obložen slojevima od Endura pene

47,616.00 RSD
Dostava za Beograd
3.50 RSD


Prirodna svežina sna

Džepičasto Jezgro ovog dušeka sačinjeno je od žice većeg prečnika i nadprosečne je visine koja se pokazala kao najčešći izbor vrhunskih hotelskih lanaca. Jezgro je obostrano obloženo slojevima posebne Endura pene koja pruža superiornu udobnost i potporu. Endura PENA svojim eliptičkim strukturama ćelija garantuje luksuzni osećaj i visok kvalitet proizvoda. Dušek Pure Sleep pruža dugotrajnu potporu, ergonomski se prilagođavajući telu, a zbog posebne kombinacije džepičastog jezgra i pene dobar je izbor za osobe sa većom težinom tela. Navlaka dušeka sadrži ekstrakte esencijalnog ulja limuna, lavande i eukaliptusa koji pružaju zaštitu od grinja i bakterija te je lako skidiva i periva.

Na visokoj nozi

Ovaj dušek, izuzetno povoljne cene, visok je kao raskošni hotelski dušek. Dušeci koji imaju vanstandardnu visinu olakšavaju ustajanje iz kreveta.

Najbolje od pene i opruge

Ležanjem na ovom dušeku imate osećaj kao da je dušek od pene, a osećaj savršene potpore zapravo daje najkvalitetnija opruga koja se nalazi u njemu.

Aura Fresh za san bez neugodnih mirisa

Naše čulo mirisa radi i dok spavamo, pa nam neprijatni mirisi mogu narušiti san. Navlaka od Aura Fresh tkanine sadrži ekstrakte esencijalnih ulja limuna, lavande i eukaliptusa za prirodnu svežinu sna.

DVOSLOJNA AURA FRESH TKANINA prošivena PES vatom i retexom

SLOJEVI OD ENDURA PENE

STRANICE OD PU PENE

DŽEPIČASTO OPRUŽNO JEZGRO

Dušek s džepičatim jezgrom obostrano obložen slojevima od Endura pene

Karakteristike

Džepičasto jezgro

Džepičasto jezgro pruža najbolju potporu i elastičnost

ENDURA pena

Sloj dušeka izrađen je od visokokvalitetne Endura pene koja svojim eliptičnim strukturama ćelija garantuje luksuzni osećaj i visok kvalitet proizvoda.

3D mesh

Ventilirajuća traka, ušivena na bočnim stranama dušeka, omogućava kruženje vazduha pa na taj način dušeku obezbeđuje svežinu

Navlaka od Aura Fresh tkanine

Tkanina koja sadrži ekstrakte prirodnog esencijalnog ulja limuna, lavande i eukaliptusa te pruža zaštitu od grinja. Ispunjava Oeko-Tex Standard 100.

Skidiva i periva navlaka

Navlaka dušeka se lako skida i pere u mašini za veš na 40 °C

Okretanje dušeka

Dušek treba redovno okretati barem horizontalno.

Higijensko pakovanje

Proizvod je zaštićen čvrstim najlon pakovanje, pa će u toku transporta ostati čist i netaknut.

Tvrdoća 3

Tvrdoća 3/5

Dušek 27 cm visine

Detalji